Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Za dobré vysvědčení zdarma do Aquacentra v Městských lázních

Školní rok se co nevidět přehoupne do své druhé poloviny a malé školáčky čeká vysvědčení. Pro ty, kteří se dobře učili a na vysvědčení nemají horší známku než trojku, připravila Správa nemovitostí oblíbenou akci v A quacentru v Městských lázních.

Akce je určena dětem do 10 let a bude probíhat od úterý 31. 1. 2017 až do neděle 5. 2. 2017.

Každý školák, který přinese ukázat své „dobré“ vysvědčení na pokladnu, má zdarma vstup (nutný doprovod platící dospělé osoby) a může si užít atrakce, které Aquacentrum nabízí. Vlnobití, vířivé a masážní bazénky, vodní clonu a podvodní sopky nebo může zůstat v bohatě vybaveném dětském koutku, kde kromě vodních atrakcí jako je umělá řeka a skluzavka najde i různé „suchozemské“ hry včetně skákacího hradu. Ti starší pak mohou zkusit i 82m dlouhý tobogán se světelnými efekty.

Městské lázně jsou propojeny chodbou s plaveckým bazénem, takže návštěvníci mohou využít služeb celého areálu.

Také v baru u vody čeká šikovné školáky překvapení v podobě oblíbené pizzy a Coca Coly za zvýhodněnou cenu, které si zde mohou dopřát dokonce celý únor.

Zdroj: MMHK
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“