Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Restaurant Day Hradec Králové

Kdy: neděle 16. října 2016
Kde:

V Hradci Králové se uskuteční již třetí Restaurant day.

Akce bude probíhat po celém městě, ale hlavní organizovaný program je naplánován v Café & music baru NãPLAVKA od 12:00 do cca 17:00. Předpokládaný konec je pouze orientační a závisí na počtu účastníků. Pokud bude za hodinu vše snědeno a vypito, stejně rychle jako restaurace vznikly, opět zase zmizí, aby se mohly znovu objevit v květnu, kdy proběhne v pořadí čtvrtý RD tohoto roku.

Jedná se o mezinárodní festival všech amatérských nadšenců jídla a pití založený na principu "pop-upů". Happening jídla, který umožňuje všem milovníkům dobrého jídla a pití otevřít si na jeden den svou vlastní restauraci, kavárnu, čajovnu nebo třeba bistro a nabízet doma připravená jídla na netradičních místech po celém městě.

Myšlenkou celé akce je se zejména pobavit, sdílet radost z jídla a vaření, poznat nové přátelé a vychutnat si společně tento jedinečný den, kdy se bankéři, instalatéři, podnikatelé, programátoři, sekretářky, učitelé, policisté, řidiči a další stanou kuchaři a připraví pro ostatní své vymazlené menu.
Restaurant Day je svobodná komunitní akce připravovaná lidmi pro lidi. Zapojit se může kdokoliv! Fantazii se meze nekladou!

Program na akci: http://www.hradeckralove.org/file/11183/
FB stránka události: https://www.facebook.com/events/1059734467456539/

Zdroj: MMHK
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“