Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Fotosoutěž Evropa v proměnách

Eurocentra Hradec Králové a Pardubice a Informační střediska EUROPE DIRECT Hradec Králové a Pardubice vyhlašují další ročník fotografické soutěže, tentokrát na téma "Evropa v proměnách".

Ukažte, jak vidíte Evropu Vy. Fotografie můžete zasílat do dvou soutěžních kategorií: Architektura a Krajina.

V rámci soutěže jsou vyhlášeny dvě soutěžní kategorie, přičemž první z nich nese název Krajina a je zaměřená na přírodu a přírodní živly, proměnu krajiny ve Vašem okolí v závislosti na vlivu člověka a ročních období, či zachycení proměny národních parků, chráněných krajinných oblastí a evropských chráněných území (Natura 2000). Druhá kategorie Architektura je zaměřená na proměnu architektury kolem nás, architektonické unikáty, spojení architektury a významných mezníků v dějinách Evropy či zahradní architekturu evropských zemí.

Pravidla a podmínky soutěže najdete: https://hradeckralove.eurocentra.cz/ecms/hradeckralove/akce/4406/evropa-v-promenach>.

Fotosoutěž trvá do 15. září 2016.



Zdroj: Europedirect
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“