Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Vyfoť projekt (a vyhraj zrcadlovku)

Evropská unie pomáhá prostřednictvím svých fondů zrealizovat v České republice projekty za více než 700 miliard Kč v období 2007-2013(2015). Zajímá Vás, co se z těchto peněz již podařilo zrealizovat?

Právě proto uspořádalo Ministerstvo pro místní rozvoj tuto fotografickou soutěž, která je určená pro každého. Stačí vyfotit projekt podpořený z fondů EU, zapsat si jeho název a přihlásit svou fotku do soutěže. Nezáleží na tom, jestli jste amatérský fotograf nebo ostřílený profík, vyhrát může úplně každý.

Uzávěrka soutěže: 18.9.2014



Soutěžit můžete ve 4 kategoriích:

"Nejtalentovanější fotograf/-ka"
- Hlavní kategorie, kde vyhrává ten, kdo pošle nejhezčí fotografie projektu financovaného z fondů EU. O tom, která tři alba zvítězí, rozhodne odborná porota. Každý soutěžící může vyhrát jen jednu cenu v kategorii. Všechna zaslaná alba splňující pravidla soutěže jsou do této kategorie zahrnuta automaticky.

"Nejaktivnější fotograf/-ka"
- 1. vedlejší kategorie, kdy vyhrávají 3 nejaktivnější fotografové, kteří do soutěže přihlásili nejvíce fotografií různých projektů. Všechna zaslaná alba splňující pravidla soutěže jsou do této kategorie zahrnuta automaticky.

"Foto před a po"
- 2. vedlejší kategorie. Cílem kategorie je zaznamenat změnu místa, které bylo podpořeno z fondů EU. Jedna fotografie zobrazuje místo před realizací, druhá a případně třetí zobrazuje místo po realizaci.

"Vyfoť se sám (Selfie)"
- Doplňková kategorie. Vyfotografujte sami sebe s projektem. Nejhezčí fotografii vybere porota. Do této kategorie jsou automaticky zahrnuty fotografie splňující výše zmíněnou podmínku.

O co se hraje?
"Nejtalentovanější fotograf"
- 1. místo (hlavní cena) - digitální zrcadlovka Canon EOS 700D
- 2. místo - digitální zrcadlovka Canon EOS 1200D
- 3. místo - vodotěsný foťák Pentax Ricoh WG-4 Silver

"Nejaktivnější fotograf/ka"
- 1. místo (hlavní cena) - digitální zrcadlovka Canon EOS 1200D
- 2. místo - vodotěsný foťák Pentax Ricoh WG-4 Lime Yellow
- 3. místo - Sony CyberShot DSC-WX80 červený

"Foto před a po"
- 1. místo (hlavní cena) - digitální zrcadlovka Canon EOS 1200D
- 2. místo - vodotěsný foťák Pentax Ricoh WG-4 Lime Yellow
- 3. místo - Sony CyberShot DSC-WX80 červený

"Vyfoť se sám (Selfie)"
- Nikon COOLPIX S9700 white

Veškeré informace naleznete na stránkách: http://vyfotprojekt.cz/

Zdroj: http://vyfotprojekt.cz/
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“