Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Nábřeží keramiky a skla

V sobotu 23. srpna od 10 do 18 hodin ožije centrum Hradce Králové ruchem tradiční české tvorby hrnčířských dílen, sklářských a keramických ateliérů. Na Tylově nábřeží proběhne již 9. ročník svátku keramiky a skla.

I tentokrát budou moci návštěvníci prohlížet a nakupovat výrobky sklářských a hrnčířských řemeslníků z celé naší země a současně obdivovat předvádění tradičních řemeslných technik. Pořadatel akce tradičně oslovuje několik desítek vystavovatelů, jejichž nabídkové spektrum sahá od tradiční točené malované keramiky, kameniny, plastik, mís, váz a svícnů přes lesní smaltované sklo až po skleněné šperky a figurky. Příjemná atmosféra bude obohacena nabídkou občerstvení a lahůdek a dokreslena stylovým hudebním doprovodem, o který se postará Dechový orchestr města Hradce Králové, Country dohoda, E.S.B. Quintet a Art Jazz Band.

Vstup na akci je zdarma.

Zdroj: Calendarium Regina
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“