Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

ELKOV - Velká cena Města Hradec Králové, 49. ročník Mezinárodního cyklistického kritéria

49. ročník tradičního cyklistického kritéria ulicemi centra Hradce Králové za účasti předních domácích i zahraničních profesionálních týmů. Tak jak je tomu dobrým zvykem i tento ročník nabídne atraktivní podívanou pro veřejnost, ale i šanci zazávodit si při otevřených závodech dětí a amatérských cyklistů, které jsou vždy součástí bohatého sportovního programu, během kterého lze potkat sportovní osobnosti nejen z cyklistického prostředí.

I v letošním roce se uskuteční mezinárodní kritérium situované do ulic města Hradce Králové. Opět se bude závodit v pátek 15. srpna a těšit se opět po roce můžete na původní trasu se startem na Ulrichově náměstí, která bude pro diváky zajímavou podívanou a zároveň představením týmů, které se budou účastnit sobotního závodu Grand Prix Královéhradeckého kraje, tedy UCI závodu 2. kategorie.

Ani tentokrát nepřijdou zkrátka amatérští cyklisté bez licence Českého svazu cyklistiky, neboť právě pro ně bude připraven závod na stejném okruhu, který bude předcházet závodu kategorie Elite a který se tentokrát pojede na silničních kolech. I letos se bude bojovat o atraktivní ceny.

Více na stránkách: http://www.grandprixkhk.cz/a47-velka-cena-mesta-hradec-kralove/ a http://www.grandprixkhk.cz/propozice/

Zdroj: Calendarium Regina
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“