Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Formula Student Czech Republic 2014

Formula Student je mezinárodní soutěž pro týmy studentů technicky zaměřených středních a vysokých škol. Týmy mají za úkol navrhnout, postavit a na závod přivézt provozu schopnou formuli. Návštěvníci mají ve dnech 9. – 10. 8. 2014 jedinečnou možnost shlédnout napínavé závody těchto vozů, ale také si je zblízka prohlédnout a podiskutovat s tvůrci.

Zblízka uvidíte vše, co patří k závodům formulí. Rychlost, napětí, technickou přesnost, týmovou kooperaci - a to hned v několika disciplínách. Můžete sledovat i práci týmů a závodní vozy přímo ve veřejně přístupných boxech. Týmy soutěží buď s vozy se spalovacím motorem nebo s elektroformulí. Autodrom v areálu letiště v Hradci Králové nabídne atraktivní trať. Zázemí areálu s bývalými vojenskými hangáry poskytne divákům příjemné prostředí pro sledování hlavního programu i doprovodných aktivit pro dospělé i pro nejmenší návštěvníky. K areálu těsně přiléhá velké parkoviště a stanové městečko.

Akce se koná na Autodrom Hradec Králové (www.czechring.cz).

Veškeré informace včetně programu naleznete na stránkách: www.fsczech.cz

Zdroj: Calendarium Regina
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“