Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Koupaliště Flošna je připraveno na pátou sezónu, čeká se na lepší počasí

Koupaliště Flošna v Hradci Králové je připraveno k otevření. Z důvodu prudkého zhoršení počasí se však odkládá avizovaný termín otevření a milovníci vody a vodních radovánek ještě musí počkat na teplejší dny.

Po otevření bude zahájena vedlejší sezóna, voda v bazénech bude přihřívána na teplotu přes 20°C, pokud bude počasí přát, bazény budou více přihřívány, zejména relaxační a dětský bazén. Výhodou vedlejší sezóny je výrazně nižší vstupné než v hlavní letní sezóně, celodenní vstupné činí 50 Kč v hotovosti a 35 Kč při platbě čipovými hodinkami. Rovněž otevírací doba je upravena od 10 do 17 hodin. Děti do 120 cm mají stále vstup zdarma. SNHK má pro návštěvníky dobrou zprávu, koupaliště pro letošní rok nezvyšuje vstupné a zůstává na loňských cenách. Došlo jen k drobným úpravám u hodinového vstupného a vstupného při nočním koupání.

Koupaliště Flošna nabízí návštěvníkům 50m plavecký bazén, relaxační bazén s divokou řekou a s masážními lehátky, dětský bazén se skluzavkou a dva tobogány, které obtéká líná řeka. Jedním z velkých lákadel je adrenalinová skluzavka Jump. Všechny tyto atrakce budou v provozu již od začátku sezóny a jsou v ceně vstupného.

Koupaliště Flošna nabízí sportovní vyžití i mimo bazény ve formě dvou kurtů plážového volejbalu, stolního tenisu a dětského hřiště. Ten, kdo si chce odpočinout, nebo se opalovat, může využívat terasy na budově, lehátka kolem bazénů a travnaté plochy.

Jako v každém roce, tak i v tomto, jsou na Koupališti Flošna naplánovány akce a soutěže pro malé i velké návštěvníky. Jednou z novinek bude přecházení dynamické lajny „Slackline“ přes 50m bazén. V plánu je i aqua aerobik a aqua zumba. Pro zjednodušení pohybu na koupališti byl u restaurace vytvořen průchod přímo na travnaté plochy. Návštěvníci již nebudou muset procházet bazénovou částí a brodítky při vstupu na trávníky. Protože provozovatel SNHK předpokládá, že KF a WSF letos navštíví půlmiliontý návštěvník, připravuje oslavu a drobné dárky. Sledujte webové stránky www.snhk.cz/flosna.

Zdroj: snhk.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“