Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Den Irska v Hradci Králové

Eurocentrum Hradec Králové si vás dovoluje pozvat na slavnostní zahájení irské výstavy s názvem „Cizinci občany“ za přítomnosti tajemníka paní velvyslankyně Thomase Bellewa z irského velvyslanectví v České republice. Slavnostní zahájení se uskuteční dne 20. 6. 2013 od 16 hodin v budově Centra celoživotního vzdělávání v Hradci Králové.

Součástí vernisáže bude bohatý doprovodný program - od 16:00 se můžete zúčastnit besedy na téma Život a práce v Irsku, od 17 hodin je připraven taneční workshop irských tanců taneční skupiny Ryengle, chybět nebude ani ochutnávka tradičních irských pokrmů. Všichni účastníci budou automaticky zařazeni do slosování o věcné ceny, které věnuje společnost Student Agency. Vstup na akci je zdarma.

Zdroj: Eurocentrum HK
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“