Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Získejte pro svůj objekt tisíc litrů barvy zdarma, pro radost

Možná už jste o projektu, který dává zdarma tisíc litrů barvy pro neziskové účely, slyšeli. A snad vás i zaujal, jen nevíte, jestli ho dokážete využít. Nebo jste o něm neslyšeli a pak potřebujete vědět, že jde o celosvětovou iniciativu Let’s Colour, která si klade za cíl změnit šedivá místa – třeba školu nebo nemocnici, temný podchod nebo škaredou zastávku – v barevný svět.

Tisíc litrů barvy přitom může získat skoro každý – soukromá osoba, škola, neziskové sdružení nebo prostě jen parta lidí, která se přihlásí na www.duluxletscolour.cz a jejich projekt pak bude vybrán.
Pozor, krátí se čas, kdy je možné se přihlásit - poslední možnost bude 30. 6., a tedy není na co čekat.

Přečtěte si víc informací na www.duluxletscolour.cz, inspirujte se tam a neváhejte. Tisíc litrů toho svede spoustu. Obarvěte svět.

Zdroj: www.duluxletscolour.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“