Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Kozí mejdan 2012

Do 5. srpna v Milkovicích u Libáně na Jičínsku nepřetržitá hudební produkce různých stylů na dvou pódiích (ve stodole a na louce), autorská čtení, divadla, promítání filmů, malování, dětské hry, přednášky, koupání... Ideální k cestě na statek je využít vlakový spoj do Kopidlna nebo Dolního Bousova či autobus do Libáně.

"Hlavním cílem festivalu je na základě předem stanovených hudebních hvězd nalákat co nejvíce lidí, aby se vypilo se nejvíce piva, prodalo se co nejvíce drahých párků a vydělal se balík peněz. My ukážeme, že to jde dělat jinak," řekl Penc. "Jedno pódium bude na pastvě, druhé ve stodole. Kozy i osli volně chodí mezi lidmi, na které to klade poněkud větší nároky. Prostě si musí uvědomit, kde jsou."

Vstupné je dobrovolné, stanování zadarmo a jídlo a pití za symbolickou cenu.

Další informace: www.kozy.cz

Zdroj: kozy.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“