Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Celebration Jazz Mass ve Filharmonii v Hradci

Celebration Jazz Mass – slavnostní mše světově uznávaného českého jazzmana, pianisty a skladatele Karla Růžičky. Netradiční dílo v obsazení pro vybrané nástroje swingového orchestru, flétnu, smyčce, klavír, smíšený sbor a sopránové sólo rozezní sál královéhradecké Filharmonie v pondělí 19. března od 19:00 hodin.

Účinkují: Smíšený studentský sbor Gybon Hradec Králové (sbm. Jaromír Schejbal), Smíšený pěvecký sbor Jitro Hradec Králové (sbm. Jiří Skopal), Pěvecký sbor Palora Gymnázia Jana Opletala Litovel (sbm. Marcela Barvířová), Smíšený pěvecký sbor KOS Litomyšl (sbm. Milan Motl), Big band Chrudim (umělecký vedoucí Martin Profous), klavír Radek Škeřík, sopránové sólo Helena Tamelová, provedení řídí Milan Motl, světla a zvuk: Jaroslav Mikyska. Vstupenky si můžete rezervovat na portále www.hkpoint.cz.

Zdroj: Hradecký deník
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“