Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Studenti budou na protest proti reformě okupovat hradeckou univerzitu

Královéhradeckým studentům došla trpělivost s reformami, které připravuje ministerstvo školství pod vedením Josefa Dobeš. Spolu s vyučujícími a kolegy z Pardubic ohlásili stávku, v hradeckém případě dokonce okupační. Od 27. února chtějí týden nocovat v budovách univerzity.

"Hradecké studentské hnutí 2012 vyhlašuje od 27. 2. okupační stávku za svobodné vzdělání," uvedli studenti ve svém prohlášení.

Na středečním plenárním shromáždění odhlasovali nejen šest kilometrů dlouhý protestní pochod krajským městem, ale plánují také několik dní na univerzitě přespávat.

Celý článek naleznete na: http://hradec.idnes.cz/studenti-budou-na-protest-proti-reforme-okupovat-hradeckou-univerzitu-1od-/hradec-zpravy.aspx?c=A120216_163147_hradec-zpravy_klu#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=hradec&utm_content=main

Zdroj: http://hradec.idnes.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“