Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Soutěž Česká inspirace – města plná života!

Soutěž "Města plná života!" vyhlásilo sdružení Česká inspirace.

Do soutěže nejen o víkendové pobyty se může zapojit každý. Stačí v období od 10. února do 10. června 2012 vyplnit jednoduchý kvíz umístěný na webových stránkách www.ceskainspirace.cz.

Vyrazit budete moci na víkendový pobyt do Chebu, můžete strávit noc na hradě Svojanov u Poličky, lákavé jsou také vstupenky na Kutnohorský varhanní festival na konci léta s 50% slevou na ubytování v Kutné Hoře, čekají na vás i volňásky na Prázdniny v Telči, Hip Hop Kemp v Hradci Králové, Mezinárodní operní festival Smetanova Litomyšl, vychutnat si budete moci i Carmen na Státním hradu a zámku Jindřichův Hradec i slavná Třeboňská nocturna včetně bonusu, kterým budou lázeňské procedury.

Všechny odpovědi naleznete na webu. Předání cen proběhne v rámci telčského festivalu Arts&film v polovině června 2012. Výherci budou informováni o své výhře předem tak, aby se mohli slavnostního předání cen osobně zúčastnit.

Leták k soutěži najdete zde: http://www.hradeckralove.org/file/4514

Zdroj: Město Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“