Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Humphrey Fellowship Program

tipendijní program Huberta H. Humphreyho je zaměřen na další rozšíření znalostí a odborných zkušeností pro zájemce uprostřed profesní dráhy, činných zejména ve veřejném sektoru. Program se už tradičně zaměřuje na podporu zájemců z neziskového sektoru a ze státní správy a na podporu minoritních skupin obyvatelstva.

Přihláška:
Přihláška pro toto stipendium má elektronickou formu a je třeba třeba ji podat online. Nejdříve si vytvořte si svůj osobní účet, který umožní ukládat průběžný stav vyplňování přihlášky a vracet se k ní. Přihlášku lze elektronicky odeslat do Fulbrightovy komise až po úplném vyplnění.

Uzávěrka:
Termín odevzdání přihlášek je 1. července pro pobyt začínající v září o rok a půl později, resp. v případě nutnosti jazykového kurzu již v březnu.


Bližší informace naleznete na stránkách http://www.fulbright.cz/program-huberta-humphreyho

Zdroj: Lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Hradci Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“