Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Dopravní podnik Hradce Králové se do stávky nezapojí

Vážných komplikací spojených s omezením provozu městské hromadné dopravy se Hradečané obávat nemusejí. Pondělní doprava, kterou v Hradci Králové denně využívá zhruba sto tisíc cestujících, bude ve městě probíhat podle platného jízdního řádu.

„Odborová centrála nás informovala o eventuálním zapojení se do protestní stávky. Odborová organizace Dopravního podniku města Hradec Králové jednala dnes s vedením s tím závěrem, že se zaměstnanci DPMHK aktivně ke stávce nepřipojí,“ řekl Miloslav Kulich ředitel Dopravního podniku města Hradec Králové. Odborová organizace vydá prohlášení o podpoře nesouhlasu s navrhovanými vládními reformami.

Dispečeři dopravního podniku zajistí každý všední den na 2269 trolejbusových a autobusových spojů. O víkendu pak o tisíc spojů méně. Vozy přes den zastavují na 376 zastávkách.

(Vlčková Magdaléna Ing, tisková mluvčí MMMHK)

Zdroj: Město Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“