Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Detektor lži

Představení se koná 16.06.2011 od 19:00, v Klicperově divadlo na scéně V podkroví - volné sezení.

Text Klicperova divadla:
"Komorní prostor scény V Podkroví jsme se tentokrát rozhodli využít k „bytovému divadlu“. Přijďte do divadla a buďte tady jako doma! Buďte přímo svědky toho, co se stane v jedné domácnosti, když se nepovede dlouho očekávaná oslava výročí svatby. A když se do toho navíc zaplete jeden z hostů, který je čirou náhodou hypnotizér… O zábavu bude postaráno. Hra současného ruského autora Vasilije Sigareva Detektor lži nám ukáže to, co máme rádi nejméně, holou pravdu. Že se vás manželské spory netýkají? Že zrovna vy máte svůj život pod kontrolou? Přijďte na bytové divadlo! Zveme rovněž manželské páry. Ale pozor! Pravda může zabíjet!"

Zdroj: Klicperovo divadlo
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“