Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

MetalGate Czech Death Fest 2011

Celkem 30 vystupujících se tak postará o opravdu pestrý program, který začíná v pátek 10.6.2011 v 16:00 a pokračuje v sobotu 11.6.2011 od 10:00. To vše v Autocampu Brodský v Červeném Kostelci.

Sobotní headliner akce je holandská death metalová ikona PESTILENCE, která představí své aktuální album „Ressurection Macabre". Páteční festivalový headliner je jedna z ikon lobálního metalu, řecká black metalová falanze ROTTING CHRIST, jejíž vystoupení bude věnováno aktuálnímu albu „Aealo".
Tuto hlavní dvojici doplní host z domácí metalové scény, znovuobnovení death metalisté HYPNOS, kteří přijedou se svým albem „Halfway to Hell". Ze zahraničních kapel zavítají němečtí black metalisté ABSTINENZ se svojí fire show a za slovenskou scénu death metalisté DEMENTOR.
Zbytek festivalové dramaturgie bude tvořit unikátní výběr českých metalových kapel. Na programu budou jak death metalové a grindcorové stálice, tak exkurze do jiných metalových stylů v podání ostatních účinkujících. Konkrétně se můžete těšit na: SIX DEGREES OF SEPARATION, TORTHARRY, BBYB, HEIDEN, MELANCHOLY PESSIMISM, RETURN TO INNOCENCE, MINORITY SOUND, INGROWING, ARCH OF HELL, GUTALAX, ABSTRACT ESSENCE, SECRET OF DARKNESS, COLP, ASCENDANCY, BUT, ELYSIUM, INSANE, G.O.R.E., DEATHSTAR, MATER MONSTIFERA, OPITZ, HEAVING EARTH, SIC.ENGINE, MORTIFILIA a též na stříbrného finalistu druhého ročníku soutěže MetalGate Massacre.

Bližší informace naleznete na stránkách festivalu www.czechdeathfest.cz

Předprodej vstupenek je již v plném proudu.

Plakátek na akci naleznete na stránkách http://www.okolohradce.cz/admin/data/clanky/obrazek_6776.jpg

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“