Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Fotosoutěž "I cesta je cíl"

Rádi fotíte, poznáváte svět a získáváte nové zážitky? Právě pro Vás vyhlašuje Dům zahraničních služeb – Národní agentura pro evropské vzdělávací programy fotosoutěž pro rok 2011 určenou všem neprofesionálním fotografům.

Tentokrát je vybrané téma: „I CESTA JE CÍL“

Všechny cesty vedou k dalšímu poznání, a proto neváhejte přihlásit své snímky ze studijního pobytu, dovolené či výletu, o které byste se s námi rádi podělili, fantazii se meze nekladou.

Co musí splňovat Vaše fotografie, aby byla zařazena do soutěže?
  • velikost 2–5 MB
  • formát JPG
  • název snímku
  • komentář k zaslané fotografii související s daným tématem (do 150 znaků)
  • jméno, příjmení, věk autora
  • kontaktní adresa, email a telefon
Každý soutěžící může přihlásit až 3 snímky, a to buď přes elektronické úložiště, anebo na emailovou adresu gasparikova@dzs.cz.

Své snímky zasílejte do 15. 9. 2011.

Z vítězných fotografií pak tradičně vznikne kalendář na následující rok a autoři budou oceněni věcnými cenami.

Pozn.: Zasláním fotografie soutěžící souhlasí s případným uveřejněním jména a příjmení autora u jeho snímku a s užitím snímku pro další účely v rámci DZS.

Zdroj: Lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Hradci Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“