Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Krkonošský umělecko - mediální festival už tento víkend

Již tento víkend proběhne třetí ročník umělecko-mediálního festivalu KUMF. Pro mladé nadšence ho tradičně připravuje tým okolo krkonošského rádia Kulíšek, který také stojí za Krkonošským turistickým vysíláním na internetu. Akce se uskuteční ve vrchlabském kulturním domě Střelnice.

Festival proběhne již nyní o víkendu 16. a 17. dubna. Letos organizátoři rozšířili téma oborů a k rozhlasovému a zpravodajskému vysílání, tanci, filmovému štábu či k fotografování, přibude nově také loutková dílna a tiskové středisko povede šéfredaktorka Krkonošského deníku.

„I tentokrát jsme pro zájemce připravili zajímavé tvořivé dílny, které povedou rozhlasoví a televizní moderátoři, herci, režiséři, produkční, televizní kameramani, filmoví tvůrci, zkušení fotografové a tanečníci. Účastníci se setkají se známými jmény z televizí, rádií a filmů", říká jedna z organizátorů akce Jana Tauchmanová.

Aktuální informace zájemci najdou na stránkách festivalu www.kumf.cz

Zdroj: Okolohradce
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“