Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Cyklocestovatelský festival

Tradiční specializovaná přehlídka cestopisných besed a promítání o „cyklocestování" a cykloturistice. Tato nevšední akce je určena nejen pro všechny „cyklocestovatele", kteří vyrážejí na své cesty po světě s kolem, ale i pro všechny příznivce nenáročné cykloturistiky, cestování a pohybu vpřírodě. Letos se v Hradci Králové koná ve dnech 26.2.-27.2. 2011.

Festival Cyklocestování 2011 se koná v Hradci Králové v Muzeu východních Čech. Předprodej vstupenek probíhá od 1.2. 2011 na pokladně muzea. V předprodeji jsou pouze permanentky na celý dvoudenní festival. Ostatní vstupenky budou v prodeji až na místě.

Letošní ročník je plný premiér, které se ještě nikde nepromítaly.
Promítat nám letos přijedou např.: cyklotremp Honza Vlasák, biker Petr Srp, cyklocestovatelé Renča a Martin Stillerovi nebo třeba Jarda Balatka s Markétou Lepíkovou, kteří se seznámili a dali dohromady právě na předloňském Cyklocestování. Specialitou bude také projekce manželů Poživilových, kteří vsilné konkurenci vyhráli se svým cykloturistickým projektem grant OCA AWARDS.

V rámci festivalu a spolupráce s předními výrobci cyklo- a outdoor vybavení bude možné zakoupit různé sportovní oblečení a vybavení za festivalové ceny se slevami 20-50% oproti cenám na internetu.

Podrobnější informace naleznete na: www.cyklocestovani.cz nebo na facebooku: Cyklocestování.

Program naleznete na: http://www.cyklocestovani.cz/hredec-kralove-2011.htm

Zdroj: www.cyklocestovani.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“