Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

KLÍDEK FEST 13

V sobotu 4. 12. se bude v sídle občanského sdružení PROSTOR PRO v Malšovicích konat KLÍDEK FEST 13. Na programu jsou dvě divadla, dvě hudební skupiny a dva workshopy, k tomu bazar a Design Shop Bramborová.

Již od 14. hodin mohou zájemci přinášet drobnosti, doplňky a oblečení do prodejního BAZARU, což je výborná příležitost pro pořízení zajímavých dárků na Vánoce. Vlastní kreativitu si můžete vyzkoušet na workshopech, a to od 16. hodin. Workshop s názvem VÁNOČNÍ GOLDMEMBER bude v rukou hradeckého ATELIÉRU ŽENY a na KLÁŘINĚ WORKSHOPU si může každý vyzkoušet vyrobit peněženku z Tetra Paku. Komu se nebude chtít vyrábět, ale přesto bude mít chuť pořídit si něco opravdu originálního, jistě si vybere v obchůdku Design Shop BRAMBOROVÁ. V 18 hodin bude spuštěn hlavní program - z Tábora přijede ryze ženská kapela GAFFA, která hraje punk rock s osobitými texty. Pražští WORDHOOD tvrdí, že hrají nerd punk a přestože je to nově vzniklá skupina, mají její členové mnoho zkušeností z angažmá v mnoha hudebních spolcích. O divadlo se postarají Pražáci VOSTO5, které hradeckému publiku netřeba příliš představovat. Přivezou své představení Stand´artní kabaret, které je čistou improvizací a pokaždé je úplně jiné. Manželé Klára a David Doubkovi z Jeřic (známí např. z divadelního souboru Nejhodnější medvídci či z projektu DJ Ventolin) vystoupí se svým divadlem RITUÁL JELENÍHO MUŽE a premiérovým představením Otec čísel.

Vstupné je 100 Kč. Více k festivalu na www.myspace.com/klidek a www.prostorpro.cz.

KLÍDEK FEST 13 je pořádán s podporou města Hradec Králové a s finanční podporou Královéhradeckého kraje.

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“