Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Pozvánka na víkend partnerských měst do Walbrzychu

Víkend partnerských měst je jedním z pilířů kulturní spolupráce partnerských měst pod názvem „Walbrzych, Hradec Králové - Města Kultury". Akce jsou určeny široké veřejnost a vstup na ně je zdarma. V rámci víkendu se opět odehrají koncerty místních hudebních skupin, promítat se budou české a polské filmy, ve spolupráci s Gymnáziem J.K. Tyla a Muzea východních Čech bude zahájena tematická fotografická výstava. V neděli 19. Září pak na účastníky čeká „Hornický piknik“ v prostorách bývalého dolu „Stara Kopalnia“.

Ve dnech 18. 9. a 19. 9. zajišťujeme zpáteční dopravu a cestovní pojištění pro zájemce zdarma. Své přihlášky a případné dotazy zasílejte do 10. 9. 2010 na e-mail: martina.erbsova@mmhk.cz nebo na tel.: 731 131 118. Kapacita autobusu je omezena.

Podrobný program a bližší informace naleznete na http://www.hradeckralove.org/zivot-ve-meste/pozvanka-na-vikend-partnerskych-mest-do-walbrzychu-17-19

Zdroj: Město Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“