Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Mezinárodní YMCA tábor v Německu, srpen 2010

Zahraniční nabídka letošního léta: urgentně se shání 1 - 3 účastníci mezinárodního YMCA tábora, který se uskuteční od 7. do 14. srpna 2010 v německém Michelstadtu.

 Účastníci by měli být ve věku 15 - 26 let, schopní domluvit se alespoň jednoduchou angličtinou. Těšit se můžete na bohatý program zahrnující hry, sport, hudbu, workshopy a mnoho dalšího. Plánovaná účast je asi 80 lidí ze 7 zemí Evropy.

Cena činí 130 Euro plus 30 % cestovních nákladů, německá strana ale stále shání 1 - 2 lidi, kteří by část svého volného času během tábora věnovali práci v táborovém bistru - jejich poplatek by byl místo 130 jen 50 Euro.

Více informací a  přihlášku najdete  na http://www.ymca.cz/zahranicni-programy/seminare-ymca/michelstadt-2010/.

Zdroj: YMCA v ČR

ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“