Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Pleasure Island

24. 7. 2010  se ve Festivalparku Hradec Králové koná festival taneční hudby Pleasure Island. Začátek je ve 12:00.

Jedná se o novinku v oblasti taneční muziky. Na jeden den si areál zamilují vyznavači elektronických rytmů a laserových show. Na sedmi scénách vystoupí více než 60 zahraničních a domácích DJ´s a živých projektů, za účasti hvězd světové taneční scény - při osmnáctihodinovém tanečním maratonu představí více než 70 umělců.
Poprvé v historii tanečních festivalů u nás bude součástí programu i samostatná Hardstyle stage. Hlavní hvězdy vystoupí na monumentální open-air scéně, která bude na domácí poměry zcela netradičně pojatá, stejně jako hlavní scény na velkých festivalech v Holandsku. Pro styly Trance a Techno budou vyhrazeny dva velkokapacitní stany. Pro ostatní scény budou využity další stany a rozsáhlé hangáry.

Festival Pleasure Island přiváží premiérově do České republiky agentura United Music společně s holandskou organizací Art of Dance, která kromě desítek dalších akcí organizuje tento festival několik let v Nizozemsku.

Bližší informace naleznete na http://www.pleasureisland.cz/

Zdroj: www.hradeckralove.org
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“