Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Bílá věž přináší od března další novinku, zařazuje do programu komentované prohlídky

Bílá věž zanedlouho oslaví druhé výročí od své unikátní rekonstrukce. Po jejím znovuotevření nabízí návštěvníkům nejen nezapomenutelný výhled, ale je zde k vidění také skleněný model Bílé věže vyrobený unikátní technikou lepených bloků z extra čirého plochého skla vysoký 3,6 m a vážící 1 tunu, hodinový stroj z dílny známého pražského mechanika Josefa Božka, který v roce 1829 nahradil původní hodiny z konce 16. století a také třetí největší zvon v České republice Augustin.

Další novinkou je možnost zúčastnit se komentovaných prohlídek Bílé věže, které se budou již od března konat vždy jeden den v měsíci od 17.00 hod. První z nich proběhne 31. března. Tak jako na již tradiční Svítání na Bílé věži či Zvonění na zvon Augustin, bude třeba si i na tuto prohlídku zakoupit vstupenku v předprodejní síti HKpoint. Počet účastníků je omezen na 30. Přesné termíny prohlídek naleznete na webových stránkách nebo na facebooku Bílé věže.

Více informací: http://www.bilavez.cz/

Zdroj: MMHK
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“