Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Hip hop kemp

Kdy: čtvrtek 18. až neděle 20. srpna 2016
Kde: Festivalpark Hradec Králové

Warm-up ve středu 17. srpna 2016.

Největší hip hop festival v Evropě!

Zásluhou neúnavné práce pořadatelů a organizátorů se sem každoročně podaří přilákat na 500 hudebníků, tanečníků, sportovců a performerů ze všech koutů světa. Areál hradeckého Festivalparku nabízí ideální prostor pro vyžití celé hip hopové komunity, mezi kterou si kemp získal obrovské renomé. Během tří dnů jej tradičně navštíví na 25 tisíc návštěvníků z celého světa, kteří se kromě hudební produkce mohou těšit na bezchybné zázemí (přibližně 15 barů, sruby pro možnost posezení, pivní stany, jídelny s teplými jídly, velkokapacitní sprchy, dostatek odbavovacích míst, posílené oddělení akreditace, bezpečná úschovna věcí, stanové městečko, apod.).

Vstřícným krokem ze strany pořadatelů je i cena vstupenek, která se v předprodejích pohybuje okolo 800 Kč na celou akci. Patříte-li mezi milovníky hip hopové hudby a doposud jste se na festival nepodívali, určitě neváhejte a na konci srpna se vydejte do areálu letiště v Hradci Králové, nebudete litovat!

Více informací: http://www.hiphopkemp.cz

Podrobný program: http://www.hiphopkemp.cz/?l=program



Zdroj: Hip hop kemp
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“