Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Pardubice zvou do Olympijského parku

Klasické i netradiční sporty, exhibice, zážitkové programy, festivaly, kulturní akce či živé přenosy z Ria de Janeira - to vše a mnohem víc nabídne do 21. srpna Olympijský park Pardubice 2016. Jeho srdcem bude nedávno revitalizovaný park Na Špici, olympijský program se ale rozšíří i do okolí a samotného centra města. Svůj den - 14. srpen - bude mít v programu i Hradec Králové, který představí část svého sportovního, ale i kulturního „rodinného stříbra“.

Více informací: http://www.hradeckralove.org/noviny-a-novinky/pardubice-zvou-do-olympijskeho-parku

Aktuální informace týkající se nejen programu, ale i příměstských olympijských táborů či roadshow naleznete na: www.olympijskeparky.cz, http://www.pardubice.eu/urad/radnice/odbory-magistratu/odbor-skolstvi-kultury-a-sportu/olympijsky-park-pardubice-2016/ a facebookovém profilu www.facebook.com/OlympijskyPark-Pardubice2016/.

Zdroj: Magistrát města Hradce Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“