Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Fotosoutěž: ČR a SR spolu v EU

Chcete vyhrát víkendový pobyt, poukaz na fotoslužby, lístky do Techmania Science Center v Plzni či další z řady zajímavých cen? Zapojte se do fotografické soutěže „Česko-Slovensko znovu sjednocené v EU“, kterou u příležitosti slovenského předsednictví Radě Evropské unie vyhlašují informační kanceláře Eurocentra Plzeň a České Budějovice a informační střediska Europe Direct Plzeň a České Budějovice.

Až do 30. září 2016 můžete zasílat fotografie nebo fotokoláže na téma Česká republika a Slovensko v Evropské unii, a to e-mailem na adresu CRaSRvEU@gmail.com. Příspěvky mohou znázorňovat cestu ČR a SR do Evropské unie, jejich spolupráci v rámci EU nebo třeba Čechy a Slováky v jiných zemích EU. Vyfotit můžete také vlajky jednotlivých zemí, sami sebe v národních barvách ČR a SR nebo zachytit architektonické památky obou zemí a vytvořit zajímavou koláž (např. před a po opravě díky fondům EU).

Fantazii se meze nekladou, těšíme se na Vaše nápady!

Pravidla soutěže: http://europedirect.cz/upload/EventContent/19621/files/original/cb-plz-czskeu.pdf

Zdroj: Europe Direct
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“