Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Engage Day 2015

Hlavní sezona firemního dobrovolnictví na portále www.zapojimse.cz právě vrcholí, vypište si akci na Mezinárodní dobrovolnický den

Engage Day 2015. Letos se koná v pátek 18.9.

V minulém roce se akce zúčastnilo přes 600 dobrovolníků ze 30 firem, kteří pomáhali v 60 neziskovkách po celé republice. Pokud si na portál vypíšete akci na 19.9. 2015, máte velkou šanci, že budete mezi těmi, kterým dobrovolníci nabídnou svoje síly a podporu.

Výhodou mezinárodního dne je jeho síťovací (networkingový) charakter – na vaši akci přijdou zaměstnanci z více firem, takže šance na naplnění akce je neporovnatelně vyšší oproti hromadným nebo průběžným dobrovolnickým dnům.

V případě nejasností nebo nenalezených přihlašovacích údajů mě prosím kontaktujte - vše vám zašlu a s vypsáním akce poradím.

Ve svém profilu najdete aktualizované dokumenty potřebné k realizaci akcí jako např. Kdo, co proplácí 2015, Manuál pro práci na portále, Žádost o proplacení nákladů apod.

Zdroj: byznysprospolecnost.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“