Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Biostory

Kdy: čtvrtek 19. února 2015 od 19:00 hodin
Kde: Masarykovo divadlo, Husova 206, Jičín

Kdo hledá, najde... Divadlo MALÉhRY, Brno.
Co je to BIO? Být In Okamžitě nebo Bohužel I Okraden?
A jak to vidíte vy? … metoda Mr.Duch. Dušana Hunky vám pomůže otevřít oči!
Komedie o tom, jak se, na jedné straně viditelně prospěšná idea, může v rukou “nepravých” stát pastí pro ty slabší, hledající. Reflexe dnešní společnosti, našich představ a snů… Děj je zasazen do prostředí fiktivního Bio-kurzu, kde se setkávají tři ženy. Výživová poradkyně na mateřské dovolené, zubní hygienistka a psychiatrička. Pomocí praktik duchovního mistra Dušana Hunky se snaží nalézt samy sebe a být BIO. ...BIO totiž nemusí označovat jen produkty ekologického zemědělství, může znamenat i něco jiného. Dříve člověk hledal uznání ve vnějším světě, dnes chce “poznat sám sebe.” Obojí může být dobrý byznys! Délka představení: 1:40 s přestávkou.

Více informací na: kzmj.cz/program/masarykovo-divadlo-a-venkovni-akce/2531-biostory-predplatne-b

Zdroj: Královéhradecký region
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“