Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

XXV. Muzejní adventní trh 2014

XXV. Muzejní adventní trh 2014 se uskuteční:
- pátek 28. listopadu: 15.00 - 20.00 hodin
- sobota 29. listopadu: 9.00 - 18.00 hodin
- neděle 30. listopadu: 9.00 - 16.00 hodin

Těšit se můžete na perníky, šperky, výrobky z keramiky, dřeva, skla, kůže, orobince, šustí nebo kovu, paličkovanou krajku a další textilní výrobky, modrotisk, svíčky ze včelího vosku, přírodní mýdla, foukané skleněné vánoční ozdoby - perličkové i klasické tvary, adventní věnce a mnoho dalšího. V nabídce občerstvení nebude chybět medovina, trdelník, ani vánoční pečivo. Zastavit se můžete také ve skvělé muzejní kavárně. Příjemnou předvánoční atmosféru bude dotvářet živý betlém s oslíkem a vánoční melodie v podání souboru Sarabanda a dobového flašinetáře. Pro děti bude připravena výtvarná dílna a jistě nezůstane bez povšimnutí dřevěný kolotoč. Jednotné vstupné 25 Kč.

Zdroj: Muzeum východních Čech v Hradci Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“