Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Velký okruh Jižní Amerikou

Kdy: pondělí 1.12.2014 od 18:00
Kde: Studio A, Adalbertinum

Jižní Amerika nám nabízí nepřeberné množství přírodních krás a nezapomenutelných zážitků. Argentina, Chile, Bolivie, Peru - země, které při besedě společně navštívíme, lze vnímat všemi smysly a tím vzpomínky udržovat hluboko v mysli. Nabízejí vjemy zrakové i sluchové - oči přecházejí a uši zaléhají při pozorování majestátních vodopádů, dorůstajících ledovců, zasněžených velikánů, divokých řek i azurových jezer. Pozadu nezůstávají ani tryskající gejzíry či nedozírné solné pláně. Chuťové buňky jsou uspokojeny v rušných metropolích, při ochutnávkách skvělého vína, steaků či místních specialit. Při návštěvě impozantních památek nahlédneme do historie navštívených států… Na co se tedy můžete těšit? Např na: vodopády Iguazú, Buenos Aires, ledovec Perito Moreno, Fitz Roy, NP Torres del Paine, San Pedro de Atacama, gejzíry El Tatio, Salar de Uyuni, La Paz, jezero Titicaca, Cusco a samozřejmě i na Machu Picchu.

Zdroj: HKVS
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“