Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Benefiční večer PROSTOR PRO v Divadle Drak

Kdy: 04. 12. 2014 19:00 - 04. 12. 2014 22:00
Kde: Loutkové divadlo Drak, Hradec Králové

Těšte se na kytarový recitál Eliáše Jeřábka a úspěšný EMOčně dEMOliční EMOkál kapely iDolls. Večer moderují Miřek Vrbický a Štěpán Lustyk. Výtěžek ze vstupného a z aukce předmětů věnujeme Nízkoprahovému zařízení pro děti a mládež KLUBÍK, který je jedním z programů neziskové organizace PROSTOR PRO.
Benefiční večer Vám nabídne příjemný kulturní zážitek, dobrý pocit ze smysluplné finanční podpory a předměty z aukce budou jistě milým dárkem pro Vaše blízké, například k blížícím se Vánocům.

Předpokládaný časový program:
19.15: Oficiální zahájení benefičního večera, přivítání návštěvníků
19.30: Vystoupení Eliáše Jeřábka
20.00: Aukce uměleckých předmětů
Přestávka 10 min.
Oznámení výtěžku, poděkování, rozloučení
21.15: Koncert kapely iDolls
22.00: Konec

Partnery benefice jsou Divadlo Drak, město Hradec Králové, Královéhradecká provozní, webový portál Hradec Králové.cz a tiskárna Garamon.

Rezervace vstupenek na www.hkpoint.cz.

Zdroj: IC-HK
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“