Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Týden duchů v ZOO Dvůr Králové nad Labem

Kdy: 25. října – 2. listopadu 2014
Kde: ZOO Dvůr Králové nad Labem

Během Týdne duchů, je vždy celá zahrada strašidelně vyzdobena. Kulisu tvoří desítky vydlabaných svítících dýní, které navozují tajuplnou atmosféru večerní zoo. Návštěvníci si mohou z připravených dýní vydlabat svého ducha a přispět tak sami k výzdobě zoo. Hezké zážitky také přináší pozorování různých druhů zvířat, která dostávají dýně na hraní, nebo jako krmení. A k prožití návštěvy zoo všemi smysly určitě přijde vhod i speciální dýňové menu v Restauraci u Lemura. Strašidelné stezky a lanový park plný duchů a démonů. Bát se určitě budou hlavně děti a to na lesní stezce, která bude plná živých strašidel a dýní, nebo v tajemném hradu u Rotundy. Pokladny budou otevřeny denně do 18 hodin, aby si návštěvníci mohli svítící dýně prohlédnout a vychutnat tajuplnou atmosféru zoologické zahrady. V zoo lze samozřejmě zůstat i po uzavření pokladny a odejít automatickými turnikety i po osmnácté hodině.

Zdroj: ZOO Dvůr Králové nad Labem
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“