Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Podzvičinský quest neboli "hledačka"

Questing je hra připomínající naši „honbu za pokladem“ nebo šipkovanou. Ve Skotsku a Anglii má pod názvem „letterboxing“ tradici delší než 150 let. Quest neboli hledačka vede hráče po stálé trase, nabízí jim různé indicie a jejich správné rozluštění je nakonec dovede k „pokladu“. Quest využívá informace o místním přírodním, kulturním a historickém dědictvím, které pak pak vtipně a kreativně využívá v průběhu hry.

a podzimní akci určené pro všechny hravé členy rodiny od 0 do 99 let budete mít jedinečnou příležitost účastnit se hledání genia loci Hotelu pod Zvičinou, jeho bohaté historie a neméně pestré současnosti zasazené do čisté přírody samého srdce Podkrkonoší.
Hru Questing můžete hrát kdykoli a v jakémkoli počtu účastníků. Pokud jste se ale hledačky ještě nikdy neúčastnili, neváhejte a přijeďte kdykoliv do Hotelu pod Zvičinou. Pro nové hledače jsou připraveny podrobné informace a bohatý doprovodný program se soutěžemi pro malé i velké – ve skupince dalších hravých hledačů bude Váš pozitivní zážitek z hledání větší!

Zdroj: Královéhradecký region
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“