Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Soutěž Být vidět

Ještě stále je možné zasílat příspěvky do soutěže Být vidět. S přihlášením již nečekejte, uzávěrka příspěvků je 30. října 2014.

Veškeré informace k soutěži, včetně pravidel a přihlášky, naleznete na www.donorsforum.cz. Soutěž byla vyhlášena v těchto třech kategoriích: „Nejlepší komunikační kampaň“ (propagační/mediální/reklamní kampaň, může jít o akci, video, spot apod.) „Nejlepší internetový projekt“ (www stránky, aplikace pro mobilní telefon, ale i další projekty včetně nových médií jako FB, twitter apod.)“ a „Nejlepší výroční zpráva“. Vítěz letošního ročníku bude znám již 2. 12. 2014. Dotazy je možné vznést na tel.: +420 240 201 192 nebo emailu bytvidet@donorsforum.cz.

Zdroj: www.donorsforum.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“