Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Kurz tvůrčího psaní

Datum konání: od 13.10.2014 do 26.1.2015, vždy od 14:30 do 15:30 hodin
Místo konání: Dětské oddělení Knihovny Města Hradce Králové (Wonkova)

Máte spisovatelské sny a nevíte, jak si je splnit? Zajímá vás technika automatického psaní, chcete se naučit hledat inspiraci? Chcete zjistit, jak se tvoří kaligrafie, glosy, črty, povídky, reportáže, scénáře a další? Pokud byla alespoň jedna odpověď kladná, a pokud je vám mezi 12 a 16 lety, je tento kurz právě pro vás! První setkání bude v pondělí 13. října a pak pravidelně každý týden od 14.30 do 15.30 hodin. Poplatek do konce ledna 2015 (12 setkání) je 300,- Kč. Přihlásit se můžete buď na adrese detske@knihovnahk.cz nebo vyplněním přihlášky přímo na oddělení, do 10. října 2014, kapacita omezena! Po ukončení kurzu bude vydán sborník nejlepších prací.

Zdroj: Knihovna města Hradce Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“