Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Poslední prázdninový koncert v jazz klubu Satchmo

29.8.2014 od 18,30 proběhne na letní scéně mezi Klicperovým divadlem a jazzovým klubem Satchmo poslední z prázdninových koncertů této sezóny. Pozvání k vystoupení přijal Zdeněk Bína - zakládající člen skupiny -123MINUT, která před ukončením své dráhy získala cenu Akademie populární hudby - objev roku. Sám Zdeněk Bína pokračuje v sólové dráze a jeho akustické vystoupení má ambice nadchnout fanoušky mnoha hudebních žánrů. Za jeden večer Bína na pódiu střídá jazz s latinou, flamenco s blues, nebo cikánské melodie s arabskými. Zároveň bude chtít představit skladby z nového CD Acoustic Project, které bude vycházet v září letošního roku.

V případě nepříznivého počasí bude koncert přesunut do klubové části Satchma (www.satchmo.cz).

Zdroj: Satchmo
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“