Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Tour de Labe pro všechny

V sobotu 28. června proběhne další akce ze seriálu „Tour de Labe pro všechny“. Koná se opět na podporu výstavby Labské cyklostezky z Hradce Králové do Pardubic a současně i propagace bezpečných cyklostezek a možnosti jejich využívání pro širokou veřejnost, včetně rodin s dětmi, seniorů, in-line bruslařů a hendikepovaných. Ti také pojedou v protisměru po hotové cyklostezce z Pardubic pod Kunětickou horu a zpět.

Hradecká sekce vyrazí v 10.00 z parkoviště od restaurace DURAN, mezipřistání bude na rozhledně Milíř ve Vysoké nad Labem 10.30 – 11.00 a pod Kunětickou horou v 11.30 - 12.00.

Od 13.00 proběhne společný program v lanovém centru Pardubice a v 15.00 komentovaná prohlídka koupaliště a kempu Cihelna s představením možnosti ubytování pro vozíčkáře na Labské cyklotrase v novém mobilheimu. Více o akci na www.labskastezka.cz.

Další informace naleznete na stránkách Magistrátu: http://www.hradeckralove.org/zivot-ve-meste/pozvani-na-28-cervna-na-hradubickou-tour-de-labe-pro-vsechny

Zdroj: Magistrát města Hradce Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“