Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

ROCK FOR PEOPLE

Koná se ve dnech 3. – 5. 7. 2014 ve Festivalparku Hradec Králové.

Rock for People patří mezi největší české hudební festivaly zaměřené na rockovou a populární hudbu. V minulosti obdržel několik prestižních ocenění, např. Cenu hudební akademie ("anděl") v letech 1999 a 2007 či titul Nejlepší festival na Festivalových cenách. V roce 2011 byl nominován v rámci Festival Awards Europe (vyhlašování nejlepších evropských festivalů) a umístil se v TOP 5 v kategorii "The best medium sized European festival“. Současná dramaturgická linie festivalu pokrývá jak světovou, tak domácí hudební špičku v oblasti rock/pop s přesahy do různých subžánrů. Vzhledem k oslavám „dvacetin“ festivalu je plánován velmi reprezentativním line-up, s účastí některých zásadních interpretů, kteří formovali jeho historii.

Veškeré informace naleznete na stránkách festivalu:
www.rockforpeople.cz
www.rockforpeople.com

Zdroj: www.calendariumregina.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“