Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Na jednom břehu – jinde a jinak

Mezinárodní festival Na jednom břehu již dvanáctým rokem oživuje řeku Orlici v Hradci Králové náplavou širokého hudebního proudu world music. Letošní ročník pro opakované rozmary počasí se odehraje v areálu Divadla Drak.

V sobotu 31. května 2014 zde zaplní dva skvělé akustické sály i open air scénu před divadlem. Atmosféra letního festivalu se prolne s klubovou intimitou, dramaturgie bude tradičně bohatá na jména současné world music, jazzové i indie scény. Na třech pódiích se budou střídat hudebníci a hudebnice z Čech, Slovenska, Maďarska a Velké Británie.

Ani letos nebude chybět pouliční stage, s rozšířením o tržiště malovýrobců a alternativních umělců, přístavní hampejz a tetovací saloon. Pro požitkáře nabídneme sklepní zásoby vinotéky In Vino, pivní degustační pub U Draka, čajovnu U Poutníka a další indické a arabské, vegetariánské i české masové speciality.

Předprodejní cena na všechny scény činí tradičních 250 Kč - mimo koncert Jany Kirschner. Hlavní sál divadla Drak má pohodlných a fantasticky ozvučených 160 míst. Předprodej vstupenek za 490 Kč, zahrnující koncert Jany Kirschner i celý festivalový program, běží na hradeckém rezervačním systému www.hkpoint.cz. Vstupenky možno zakoupit i osobně v městském Infocentru.

Jednotlivé profily účinkujících a další informace naleznete na www.najednombrehu.cz.

Zakotvěte Na jednom břehu za jakéhokoliv počasí!

Zdroj: Na jednom břehu
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“