Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Celodiecézní hra Go & Play hiStory

Na setkání mládeže začala velká terénní hra pro jednotlivce, společenství i rodiny k 350. výročí diecéze. Budou při ní poznávat její významná místa.

Součástí oslav 350. jubilea hradecké diecéze je i hra na bázi geocachingu, kdy zaregistrovaní hráči hledají podle GPS souřadnic až 58 míst diecéze, kde jsou ukryté schránky (kešky). V nich jsou malé kartičky s informacemi o daném místě.

Hra Go & Play hiStory (GPS) odstartovala na Diecézním setkání mládeže v soboru 12. dubna a potrvá až do 12. října. Výsledky budou vyhlášeny o podzimních prázdninách, 25. října na Vesmíru.

Organizátorem je Diecézní centrum pro mládež hradeckého biskupství ve spolupráci s 3. ročníkem Animátorského kurzu.

Podrobné informace a registrační formulář budou ode dne zahájení k dispozici na www.gpshk.signaly.cz externí odkaz, kontaktní e-mail: gpshk@bihk.cz.

Zdroj: Biskupství královéhradecké
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“