Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Veletrh cestovního ruchu Infotour a cykloturistika tento týden opět v Hradci Králové

Tipy na výlety i aktivní dovolenou dostanete v pátek 14. a v sobotu 15. března v královéhradeckém Aldisu na cestovním veletrhu Infotour a cykloturistika. Konference Stezky v krajině s blokem přednášek a besed o cestování a cestovním ruchu začíná v pátek od 10 hodin. V sobotu dopoledne se konají farmářské trhy. Vstup je zdarma.

"Zástupci téměř všech českých a moravských krajů představí turistické zajímavosti svých regionů, upozorní na lázeňské subjekty nebo hotely, nabídnou wellness pobyty," zve na veletrh vedoucí obchodního oddělení Aldisu Jitka Hajžmanová. "Během veletrhu si můžete nechat zkontrolovat své jízdní kolo nebo v sobotu dopoledne nakoupit na farmářských trzích regionální potraviny."

Ve Velkém sále bude mít svůj stánek i Královéhradecký kraj. „Dozvíte se vše potřebné o cestování i dovolené v Krkonoších, Orlických horách, v Kladském pomezí, na Broumovsku, Hradecku i v Českém ráji, tedy v turistických lokalitách našeho regionu,“ říká náměstek hejtmana a radní pro cestovní ruch Otakar Ruml. V krajském stánku budete informováni také o plánovaných akcích ZOO Dvůr Králové, královéhradecké hvězdárny a dalších organizací zřizovaných Královéhradeckým krajem.

Program veletrhu: http://www.kr-kralovehradecky.cz/assets/kraj-volene-organy/tiskove-centrum/aktuality1/plakat_finale-2014_1__4.jpg

Zdroj: Královéhradecký kraj
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“