Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Ubytování pro studentky (v křesťanském prostředí)

Církevní domov mládeže v Hradci nabízí ubytování pro studentky středních i vysokých škol.

Na studentky, které by v Hradci chtěly bydlet v křesťanském prostředí, čeká u sester salesiánek na Pouchově rodinné prostředí, založené na křesťanských hodnotách. Domov je otevřený pro věřící i nevěřící studentky.

Ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, stravování (snídaně a přesnídávky). K dispozici je studovna, knihovna, čajová kuchyňka, společenský sál, klavír, zahrada, hřiště, připojení k internetu. Zastávka MHD je přímo před domem.

Ubytované mají možnost smysluplného přožití volného času: společné oslavy, zájmové kroužky, sportovní vyžití, přednášky, vzdělávací, duchovní a kulturní aktvitity.

Církevní domov mládeže, Denisovo náměstí 172, 500 04 Hradec Králové, tel.: 495 538 463, 731 625 923, e-mail: cdihk@vilny.cz, www.sdmhk.cz externí odkaz.

Zřizovatel: provincie kongregace Dcer Panny Marie Pomocnice (sestry salesiánky).

Zdroj: Biskupství Královéhradecké
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“