Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Seminář na téma Barvy v přírodě

Muzeum východních Čech v Hradci Králové ve spolupráci s Klubem NATURA a Biskupským gymnáziem Bohuslava Balbína pořádá v sobotu 25. ledna 2014 od 9.00 hodin seminář na téma Barvy v přírodě pod vedením Mgr. Josefa Hotového, muzejního zoologa.

Seminář je zaměřen na přípravu na Biologickou olympiádu kategorií C a D, ale uvítáme i všechny ostatní zájemce o toto téma. Zájemci mohou po skončení přednášek absolvovat komentovanou prohlídku stejnojmenné výstavy. Předpokládaný konec přednáškového bloku je okolo 13. hodiny.

V ceně vstupného je účast na semináři, komentovaná prohlídka výstavy a vstup na ostatní expozice a výstavy v muzeu. V muzejní kavárně je možné zakoupit teplé i studené nápoje a zákusky.

Zdroj: Muzeum východních Čech v Hradci Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“