Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Rock for People 2013

Multižánrový festival Rock for People slaví v roce 2013 své 19. narozeniny!

Koná se v centru České republiky, na letišti ve městě Hradec Králové se skvosty funkcionalistické architektury. Festivalový areál a camp pro návštěvníky se nacházejí na 50 hektarech pozemků. Koncerty probíhají na 2 velkých venkovních scénách, ve stanu pro 8 000 lidí a ve dvou hangárových scénách. Kromě toho si můžete zatancovat na několika DJ´s scénách nebo odpočinout v chill-out zónám, které jsou otevřeny až do ranních hodin.

Festivalpark s množstvím atrakcí, odpočinkových zón, pestrého cateringu i naddimenzované hygieny a sociálního zázemí má kapacitu 32 000 návštěvníků. Na Rock for People se potkávají hudební fanoušci z České republiky, ze Slovenska, Německa, Polska, Rakouska a stále častěji také z Velké Británie, Nizozemí, Belgie nebo Francie.

Rock for People na nadcházejícím 19. ročníku nabídne kombinaci prověřených jmen a nových talentů doporučených evropskými showcasovými přehlídkami. Potvrzeny jsou kapely Thirty Seconds To Mars (US), Queens of the Stone Age (US), The Parov Stelar Band (AT), Bloc Party (UK), Foals (UK), Billy Talent (CA), Gogol Bordello (US), Klaxons (UK), Modestep (UK), Papa Roach (US) či A Day To Remember (US).

Provozní doba festivalu:
1.7. od zahájení provozu stanového městečka do 22:00
2.7. od 12:00 do 02:00 hod.
3.7. od 10:00 do 02:00 hod.
4.7. od 10:00 do 02:00 hod.
5.7. od 10:00 do 02:00 hod.
6.7. od 09:00 do 12:00 hod.

Rock for People nabízí množství nehudebních atrakcí. Patří mezi ně možnosti sportovního vyžití (hřiště MF Dnes na streetbasketbal) nebo festivalový stánek s merchandisingem (knihy, CD, textil, suvenýry atd. – vše v novém festivalovém designu!), kde budou opět probíhat autogramiády.

Aktuálně jsou v prodeji vstupenky za 1 550 Kč, respektive po registraci za 1 450 korun. Více informací na www.rockforpeople.cz a google.com/+RockForPeople.

Veškeré informace naleznete na stránkách festivalu: http://www.rockforpeople.cz/

Zdroj: www.rockforpeople.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“