Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Veletrh amerických univerzit

"Veletrh amerických univerzit" pořádaný Velvyslanectvím USA ve spolupráci s Fulbrightovou komisí se koná dne 18. dubna 2012 od 15 do 18 hodin v prostorách Anglo-americké vysoké školy v Lázeňské 4 v centru Prahy.

Vstup na akci je zdarma.

Veletrh představuje jedinečnou příležitost komplexně se seznámit s možnostmi vysokoškolského studia v USA. Kromě setkání se zástupci amerických univerzit a stipendijních programů budou moci účastníci veletrhu navštívit prezentace profesionálního studijního poradce pro studium v USA a zástupce vízového oddělení Velvyslanectví USA nebo si poslechnout zkušenosti lidí, kteří studovali na prestižních amerických univerzitách.

Více informací o akci a registrační formulář najdete na webu Fulbrightovy komise http://www.fulbright.cz/veletrh-americkych-univerzit.



Zdroj: The J. William Fulbright Commission
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“