Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Poznej pravou divočinu! Neseď doma a pojeď na stáž do zahraničí!

Láká tě zažít něco nového? Nemáš plány na léto? Chceš poznat nové lidi a zažít spoustu zážitků? Vyraž se studentskou organizací AIESEC na zahraniční kulturní stáž! Poznej pravou Afriku, zkus brazilskou kávu, ochutnej indickou kuchyni nebo se prostě podívej na západ slunce z druhé půlky světa. Vybírat můžeš ze zemí všech kontinentů. Máš jedinečnou možnost zdokonalit si angličtinu, popřípadě se naučit základy místního jazyka, poznat nové lidi a získat zahraniční zkušenost. Jediné, co potřebuješ, je volno na 6-12 týdnů a základní znalost angličtiny. Náplní stáží bývá práce v neziskových organizacích.

Chceš vědět víc? Máš zájem o konkrétní zemi? Chceš slyšet příběhy lidí, kteří už na stáži byli? Příjď na naši informační schůzku, která bude 4.4. od 16:30 v učebně A4 v budově společné výuky (Univerzita Hradec Králové, Hradecká 1227/4, 500 11 Hradec Králové)!

Pojeď za dobrodružstvím a zažij zážitky, na které nikdy nezapomeneš.

Zdroj: UHK
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“