Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Soutěž v oblasti bezdrátové komunikace

outěž o nejlepší aplikaci pro inteligentní platformu bezdrátové komunikace „IQRF Wireless Challenge“, která byla vyhlášena společností MICRORISC s.r.o., jednou z předních technologických firem zaměřených na výzkum a vývoj v oblasti bezdrátových technologií, nyní přijímá soutěžní designy. Návrhy můžete nahrávat na soutěžním webu do konce března 2012.

Soutěžte o $ 3 000, $ 2 000 nebo $ 1 000 a další ceny v hodnotě více než $ 10 000. Oceněny budou také originální nápady na aplikaci, neúplné designy či náměty na vylepšení platformy pro bezdrátovou komunikaci IQRF. Zvlášť byla vyhlášena studentská kategorie. Nejlepším designérům bude navíc nabídnuto zaměstnání u tvůrce bezdrátové platformy IQRF, společnosti MICRORISC s.r.o. V novinkách na soutěžním webu naleznete také mnoho inspirativních příkladů, tipů a novinek, které umožňují ještě snadněji začít s IQRF, vytvořit nový design a vyhrát v soutěži. Vývojové sady IQRF je v průběhu soutěže možno pořídit se slevou až 70 %.

“IQRF Wireless Challenge” je otevřená všem designérům, inženýrům a nadšencům v oblasti elektroniky či bezdrátové komunikace. Přihlaste se do soutěže na www.iqrf.org/contest.

Kontakt:
tel.: +420 493 538 125
e-mail: contest@iqrf.org

Zdroj: MŠMT
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“